VROEGER EN NU

Vroeger

ik was 33 jaar, getrouwd, 2 kindjes van 1,5 en 3 jaar en in loondienst. Na 10 jaar kreeg Colin eindelijk een vaste baan en hadden we ons eerste huisje gekocht. En toen……zag ik mijzelf huilend op de bank liggen, in-verdrietig en ik wist niet waarom.
Ik had toch alles waar ik van gedroomd had en nu dit? Wat moet ik hiermee, ik wil weg, ik kan de zorg voor mijn kinderen niet aan, ik ben geen leuke vrouw voor mijn man en ik ben ook geen verantwoordelijke werkneemster en ik kan hier anderen niet mee lastigvallen en, en,en……maar waarheen?
Toen kwam ik “toevallig” op het idee om naar een vriendin van vroeger van mijn moeder te gaan. Zij woonde in Drenthe op een camping midden in de natuur.

Zo gezegd zo gedaan en daar ben ik toen 4 dagen geweest. Even niks moeten maar gewoon Zijn, iemand die naar me luisterde, voor me kookte, mij een energie behandeling gaf en met me ging wandelen. Niks van me vroeg maar gewoon aanvoelde wat ik nodig had. Geen therapeutisch gedoe maar er gewoon voor mij Zijn. Ze deed intuïtief het goede. En wat had ik dat even nodig!
Daarna had ik weer de energie om terug naar huis te gaan en alles weer in zijn perspectief te zien en therapeutische hulp gezocht. Merci lieve Corrie!

Nu

51 jaar, nog steeds getrouwd, kinderen inmiddels 19 en 21 jaar en nu eigen ondernemer. 10 jaar geleden heb ik samen met manlief vanuit het niets, zonder ervaring maar met veel enthousiasme een eigen bedrijf neergezet: Casa Boslimpré

,waar gasten zich gelijk thuisvoelen, de kinderen gaan hun eigen weg en zijn gelukkig en nu: zie ik mij weer huilend op de bank liggen, in-verdrietig maar nu weet ik wel waarom!

Ik leef nog niet helemaal het leven waarvoor ik bedoeld ben. Ik ben bedoeld om partner en moeder te zijn maar ik voel dat er meer in mij zit en dat wil er NU uit. Ik ga mijn “Crone” jaren in en dat is de fase dat ik mijn levenswijsheid over mag dragen. Niet alleen aan mijn kinderen (die luisteren liever naar een ander:) ) maar ook naar anderen. Ik voel dat ik vrouwen mag gaan helpen en dat is mij 2 jaar geleden ook bevestigd door de horoscoop analyse van Patty en tijdens de Magic in Business training van Marloes.

Maar nu ben ik even die verbinding kwijt en voel ik dat ik niks voor Colin, mijn kinderen en ons bedrijf kan betekenen en voel ik weer dat ik even weg moet. Maar waarheen?

En nu kwam “toevallig” het huisje op de Veluwe van lieve vriendinnen op mijn pad waar ik mag vertoeven. Nu weet ik precies wat ik nodig heb en kan ik het mijzelf geven. Rust, gezond eten en drinken, mediteren, afstemmen, zelf energie behandelingen geven, de juiste boeken lezen en wandelen.

En ik ben op zoek gegaan naar een methode/training die mij gaat helpen met het bewust maken van mijn geldblokkades en hoe ik mij een levenshouding kan aanmeten om mijn droomleven te realiseren. Dit ga ik van Maartje , Rebekka  en Corina  leren die het al helemaal voortleven.
Ik ga mij helemaal in de Wet van Aantrekkingskracht verdiepen en mij weer verbinden met het gevoel dat ik een bewuste creator van mijn eigen leven ben. Ik heb al zoveel gecreëerd dus die healingplek voor vrouwen in Portugal gaat er ook wel komen.

Ik ga hier zelf voor een tweede keer doorheen en dat is niet voor niks want dit is wat ik vrouwen zo graag aan wil bieden!
Een plek waar je gezien en gehoord wordt, waar iemand is die voor jou zorgt, jou aanvoelt en jou weer helpt je energiepijl op te vijzelen en je te enthousiasmeren voor jouw leven.
Wat een rijkdom dat ik dit mag ervaren!
#vrouwenhealing #natuur #rust #vertrouwen #innerlijkekracht #verbinding