Hoi ik ben Matty, Lichtwerker en Soulcoach voor vrouwen

Wil je me beter leren kennen? Kijk dan naar dit videofilmpje.

In zomer 2018, toen ik nog in Frankrijk woonde, ben ik geïnterviewd door vlogger Florus Verdysseldonk die tijdens zijn vakantie in onze yurt samen met mij een wandeling naar mijn lievelings- uitzichtpunt bij mij in de buurt heeft gemaakt. We hebben gepraat over het leven en haar uitdagingen en over mijn missie. Hij heeft daar dit supermooie filmpje van gemaakt. Ik herken mij er helemaal in en ben erg blij en dankbaar voor dit filmpje met de mooie beelden en muziek.

Matty van mattyluistert bij uitzichtpunt Als 50 plusser voel ik dat ik naar de volgende fase in mijn leven mag gaan en mijn Zielsmissie nu ECHT mag gaan neerzetten. Ik werd geboren als oudste in een gezin van 4 kinderen; geboren in Frankrijk na 3 jaar naar Italië geëmigreerd en op mijn 11e naar Nederland. Dat leven heeft mij gevormd. Ik was/werd een verlegen meisje dat goed keek hoe anderen zich gedroegen en mij daar onopvallend tussendoor laveerde. Ik voelde veel aan en iedereen vond het fijn om bij mij hun verhaal kwijt te kunnen. Ikzelf voelde mij niet gezien en gehoord maar dat compenseerde ik door anderen wel dat gevoel te geven. Van hieruit was het heel natuurlijk voor mij om in de zorg te gaan werken want ik kon anderen goed aanvoelen dus ik was goed in het zorgen voor anderen. Ik bleek het zo goed te kunnen dat ik jarenlang met meervoudig gehandicapte kinderen heb mogen werken.  We communiceerden via non verbale communicatie. Voor mij was dat heel gewoon maar anderen vonden dat heel bijzonder. Zo heb ik meer dan 20 jaar in de gezondheidszorg gewerkt.

Het roer om

In die jaren heb ik ook aardig wat gereisd en zelfs gewerkt in het buitenland. Op 1 van die reizen heb ik mijn man Colin ontmoet en nu na 29 jaar zijn we nog steeds samen en hebben 2 kinderen; een zoon en een dochter. Die zijn inmiddels het huis uit en gaan heerlijk hun eigen pad in het leven. In 2008 gooiden wij als gezin het roer om en emigreerden we naar de Vogezenbergen in Frankrijk. De kinderen waren 10 en 12 jaar en integreerden snel. Mijn man en ik verbouwden een oude vakantiekolonie om in een kleinschalige vakantieplek in de natuur. We leerden wat het inhield om ondernemer te zijn en hebben hier een paar jaar geleden ook cursussen in gevolgd. We groeiden ieder jaar een beetje en breidden ook uit  maar na 10 jaar voelden wij dat ons bedrijf niet meer bij ons paste. We moesten steeds commerciëler worden om de boel goed draaiende te houden en groepen aantrekken die niet bij ons pasten. In die 10 jaar zijn wijzelf ook op persoonlijk en spiritueel vlak erg gegroeid en weten hierdoor steeds meer wat wij in het leven belangrijk vinden.

Eenvoud, natuur en retraiteplek voor vrouwen

En dat is dus niet groter worden met meer financiële druk en stress maar we willen graag terug naar klein en persoonlijke aandacht voor onze gasten. Eind 2019 is ons bedrijf in Frankrijk verkocht en zijn wij naar Portugal geëmigreerd waar we een kleine quinta gaan kopen.

Ik ben een vrouw die eigenlijk al altijd op zoek is naar bezieling in mijn leven; in mijn persoonlijke leven, met anderen en in mijn werk.

  • In 2018 heb ik een certificaat voor Wet van Aantrekkingskracht coach ontvangen.
  • In 2013 heb ik de opleiding tot Luisterkind Werker afgerond.
  • in 2007 heb ik de 4 jarige opleiding tot Energetisch Genezer en Lichtwerker afgerond.
  • In 2002 ben ik geïnitieerd tot Master teacher in Magnified Healing
  • In 2000 heb ik een certificaat of level 3 in Human and Universal Energy ontva

De grootste overeenkomst van deze opleidingen is dat het het contact met de eigen Ziel verdiept zodat men steeds meer durft te leven vanuit haar/zijn hart? En laat dat nou juist ook mijn Zielsmissie zijn: vrouwen helpen om weer verbinding te maken met hun Ziel zodat zij hun eigen unieke pad in dit leven durven te gaan bewandelen ?

Nu ik de 50 gepasseerd ben weet en voel ik dat ik vooral vrouwen veel te bieden heb. Dat werd vorig jaar ook nog bevestigd door een horoscoop analyse. Ik heb veel levens ervaring opgedaan in dit leven maar zeer zeker ook in mijn vorige levens. Door een burn-out die heel veel wat vast en verborgen zat los heeft gemaakt ben ik in contact gekomen met veel vrouwen pijnen. Ik heb het doorstaan en geheeld. Ja daarom is het nu tijd om de “crone” vrouwenrol op te gaan pakken en andere vrouwen verder helpen en genezen! Ik voel het in mijn hele lichaam en mijn hart gaat er van jubelen 🙂

Hoe ga ik dat doen?

In mijn healingpraktijk: Casa Cara help ik vrouwen via Soulreadingen op afstand, ter plaatse door energie-behandelingen en 1 op 1 retreats in mijn yurt Nomade. En ik heb een Fb pagina: Soulcoach Matty. Een pagina waar ik andere vrouwen wil inspireren met blogs, artikelen, muziek, vlogs en activiteiten die “voeding” voor je Ziel zijn. In de hoop dat meer vrouwen voelen en durven om hun eigen unieke pad in dit leven gaan bewandelen. Ik heb een plek gecreëerd waar je je gelijk thuisvoelt, waar je mag uitrusten, je opladen je laten inspireren, er voor je gezorgd wordt en waar je healingsessie’s ontvangt. Een plek waar je even niks moet maar gewoon mag Zijn.