Miranda van de Wouw uit Uden schreef op 17 augustus 2018:
Ontspanning- en inspiratieweek Na jarenlang alleen maar zorgen. Alle ballen in de lucht houden, merkte ik dat ik doodmoe was van alle verplichtingen en mezelf was kwijt geraakt. Meerdere keren had ik al bedacht een keer alleen weg te gaan en echt de tijd te nemen voor mijzelf. Er waren ook altijd genoeg redenen om dit niet te doen, tot dit voorjaar. Ik was met Matty in contact gekomen en tijdens het spreken over hun berg voelde het voor mij zo goed dat ik de knoop heb doorgehakt en een ontspanning- en inspiratieweek heb geboekt. Dit was de beste beslissing sinds lange tijd voor mijzelf. ? Afgelopen week ben ik bij Matty geweest en heb daar in de prachtige natuur echt tijd gehad voor mijzelf. Geen verplichtingen en ook voor het eten werd goed gezorgd. Er was alle ruimte om alleen te zijn en er werd ook goed afgestemd op waar ik behoefte aan had. Mijn wensen stonden voorop. Matty luisterde, kwam met ideeën en gaf mij alle ruimte. Tijdens één van onze gesprekken kwamen we op de volle rugzak die ik met mij mee droeg. Matty vertelde over een vrouw, die haar rugzak vulde met stenen en deze letterlijk leegde. Hierdoor ontstond bij mij het idee om stenen met stift te voorzien van tekst van de ballast die ik meedroeg. Later in de week heb ik deze stenen één voor één in het ravijn gegooid. Dat gaf echt ruimte. Dit en een aantal andere dingen die tijdens deze week voorbij kwamen, hebben mij doen beseffen dat ik heel veel kwaliteiten heb en dat ik die echt vanuit mijzelf mag gaan inzetten en stop met het spelen van een rol. Vanuit zachtheid en liefde mag ik ZIJN. Van hard werken naar LICHTwerker. Opgeladen en ontspannen ben ik weer naar huis gegaan en heb mezelf beloofd vaker zo’n week te doen. Ik kan het echt iedereen aanraden. Neem tijd en ruimte voor jezelf op een prachtige plek in de natuur, waar lieve en zorgzame mensen als Matty (en Colin) er voor je zijn.
Nina Dap uit Tilburg schreef op 14 april 2017:
Lieve Matty en Colin. Ik heb genoten van een paar dagen op jullie berg. Ik heb mezelf echt even een paar dagen voor mezelf gegund. Een paar dagen waarin ik in alle rust aan mijn bedrijf heb kunnen werken, heb kunnen sparren met andere enthousiaste onderneemsters. En fantastisch leuke workshops heb gedaan. Heerlijke wandeling gemaakt door de bossen naar een schitterend uitzichtpunt. Dank je wel voor jullie gastvrijheid, jullie kookkunst en jullie berg!
Brenda van der Knaap uit Rotterdam schreef op 20 maart 2017:
Lieve Matty en Colin, wat heb ik genoten op jullie berg!! Niet alleen van de prachtige omgeving, de heerlijke rustgevendheid die van jullie mooie plek afstraalt, het heerlijke huis waarin ik verbleef, maar vooral ook van jullie gastvrijheid, kookkunst, vriendelijkheid, humor en jullie lieve dieren, niet te vergeten. Het voelde alsof ik jullie al veel langer kende, terwijl het voor mij toch echt de eerste keer was dat ik jullie bezocht. En ook nog eens in mijn uppie, maar ik heb geen moment het gevoel gehad dat ik alleen was. De combinatie van rust, alleen zijn, samen zijn, bezinning, de fijne healing en het ondernemen van heerlijke activiteiten was voor mij perfect. Bedankt voor alles en geniet van jullie heerlijke leven daar! Ik ga zeker nog eens terugkomen….
Karin Metiary uit Middelburg schreef op 8 oktober 2016:
Lieve Matty en Colin, Iemand zei eens tegen me: “Zoek eens op plaatsen waar je nog nooit geweest bent”. Drie weken geleden bracht deze reis me op jullie berg. Jullie ontvangst en gastvrijheid zijn hartverwarmend en is door mij ervaren als thuiskomen. Het verblijf in “La Tulipe”was meer dan comfort, van alle gemakken voorzien en huiselijk. Fantastisch. Een klank-ligconcert beleven; liggend op jullie berg was een machtige ervaring; of zoals iemand zei: “een waanzinnige trip”. Casa Boslimpre is voor mij een plaats om naar terug te komen; daar voel ik me thuis. Dank voor jullie ZIJN.