Ik ben onderweg naar een leven in Portugal

Na 10 jaar een eigen bedrijf in Frankrijk van de grond opgebouwd te hebben samen met manlief en kinderen verlangt mijn Ziel naar wat anders en ergens anders. In die 10 jaar ben ik mijzelf flink tegengekomen maar heb ik ook een hele innerlijke reis gemaakt. Ik ben blokkades en overtuigingen tegengekomen en ook weer geheeld. Ik ben mij steeds blijven ontwikkelen op gebied van bewustwording en energetisch werk. Daar waar mijn Ziel erg blij van wordt!

Ik heb tijd en geld opgeofferd en bijna mijn relatie met manlief om mijzelf te ontplooien op bedrijfsmatig gebied maar ook op persoonlijk en spiritueel vlak. Ik heb mij laten inspireren door vrouwen die mij reeds voor zijn gegaan in dit proces. Maar uiteindelijk moet ik mijn eigen unieke weg bewandelen. En dat vraagt moed en kracht die ik gelukkig in mijzelf vond maar ook kreeg van manlief en mijn kinderen. Ook al begrijpen zij mij niet altijd toch blijf ik hun liefde in alles voelen. Zo dankbaar ben ik voor mijn liefdevolle en ondernemende gezin !

Ik verlaat mijn man en kinderen.

Zielenrust betekent voor mij dat ik het leven leid waar mijn Ziel blij van wordt en dat ik dat anderen ook gun. Ik zie mijn 2 kinderen al zoekend en ondernemend hun pad gaan naar hun Zielenrust. Het lijkt alsof hen dat moeiteloos afgaat. Zou dat met de jonge leeftijd (20 en 22 jaar) te maken hebben?

Toen het voor mij duidelijk werd dat ik als Soulcoach verder wilde leven en werken en in een warmer land wilde wonen ben ik mij af gaan stemmen, visualiseren en gaan voelen hoe ik wil dat mijn leven er uit gaat zien. 1,5 jaar geleden hebben mijn man en ik besloten om ons toeristisch bedrijf in Frankrijk te gaan verkopen om samen naar Portugal te gaan wonen en werken. Manlief voelt dat het tijd wordt om het rustiger aan te gaan doen zodat hij tijd heeft om aan zijn hobby’s toe te komen en ik wil mij helemaal op mijn werk als Soulcoach richten. Samen willen we weer een inspirerende plek creëren voor mensen die tot rust willen komen en inspiratie willen opdoen.

Een test vanuit het universum

Ons bedrijf was nog niet verkocht maar ik voelde dat ik nu naar Portugal wilde maar Colin wilt pas weg als ons bedrijf verkocht is zodat we meer zekerheid hebben. We voelden dat we allebei erge behoefte hadden aan onze Zielenrust en zijn toen overeengekomen dat ik vanaf half januari een huisje in Portugal ga huren.

Geen makkelijke beslissing…..ik heb echt heel erg diep moeten voelen of ik dit echt wilde….man en kinderen verlaten om mijn eigen Zielenrust te gaan vinden. Pff, echt niet makkelijk en heeft heel wat tranen gegeven maar ik voelde toch diep van binnen dat dit het beste was voor mij en uiteindelijk ook voor de anderen. Manlief gaat voelen dat ik niet meer aan hem trek en mijn kinderen krijgen ook “energetisch” de ruimte om hun eigen weg te gaan.

En weet je na die moeilijke beslissing kwam alles in een stroomversnelling en werkte het universum helemaal mee!

Voor mij voelde het als een test: hoe graag wil jij dit echt, Matty? En zodra ik aan mijzelf en anderen toegaf dat ik dit heel graag wil en er offers voor wil geven ging het stromen….

* s’middags namen we de beslissing en diezelfde avond kregen we een mail dat de nieuwe eigenaren van 3 casas; een huis dat wij in september hadden bezocht en graag wilden kopen, het wilde gaan verhuren ook voor langere tijd. Ze vonden het super om het aan mij te verhuren omdat ze voelden dat ik er goed voor zou zorgen.

* en…..kregen we kort na die beslissing een mooi bod op ons huis en bedrijf en zijn we overeengekomen dat ze een kopersgarantie aanbetalen zodat zij zeker weten dat we het niet aan een ander verkopen en wij hebben garantie dat ze voor juli overgaan tot de koop

Dankbaar en blij zijn wij 2019 begonnen!

Maar ja wie A zegt moet ook B doen……dus 13 januari nam ik afscheid van onze 2 kinderen en hond. Onze zoon woont weer tijdelijk thuis tussen zijn reizen en studies door dus hij verzorgt de hond en poezen en houdt een oogje in het zeil op ons bedrijf en dochterlief gaat weer terug naar Nancy waar ze woont en studeert.

Maar wat was het moeilijk om de daad bij het woord te voegen en mijn 2 kinderen achter te laten…..ik als Kreeft-moeder heb wat tranen gelaten het eerste half uur van de reis. Gelukkig was manlief erg begripvol en gaf mij de ruimte en bleef mij steunen in mijn besluit voor mijn Portugal-reis. Zo blij met hem! We hebben een heerlijke reis samen gehad behalve een slechte nacht in een veel te warme en geïsoleerde kamer maar gelukkig wel met lekker eten en lekker ontbijt.

En nu zitten we in “ons huisje” in Midden-Portugal in de buurt van Tabua en word ik overvallen door……