En de hemel ging open……..

Gisternacht werd ik wakker en voelde mijn kruinchakra helemaal openstaan en het voelde alsof de hemel openging. Ik kreeg zoveel “inzichten en inspiratie” door dat ik uit bed ben gegaan en alles gelijk heb opgeschreven.

Het was inspiratie voor mijn “extra inkomstenbron” waar ik al een paar maanden mee bezig ben. Ik volg een online training hierover maar zag en voelde nog niet zo goed hoe ik er mijn eigen vorm aan kon geven. Tot nu toe!

Mijn Zielsmissie is om hier in Portugal een retreat-en healingplek voor vrouwen te creëren. Maar ik ging steeds meer beseffen dat ik naast 1 op 1 retreats vrouwen ook wil inspireren hoe een extra inkomen te realiseren.

Ik heb door mijn werk in de gezondheidszorg en mijn ondernemerschap de conclusie getrokken dat wij (Nederlandse) vrouwen hard werken, in een werk/maatschappelijk systeem moeten passen dat helemaal niet meer goed voor ons voelt en waar we soms echt letterlijk ziek van worden. Dat wij niet gestimuleerd worden om groter te durven dromen en denken. We worden niet geïnformeerd hoe we uit een uitzichtloze situatie kunnen komen echter er alleen nog harder ingeduwd door overheids instanties e. a. waardoor we nog afhankelijker van hen worden. Hierdoor komen veel vrouwen in zeer pijnlijke situaties en vaak ook nog geldzorgen erbij. Vergeet daarbij niet dat zelfs onze naaste omgeving vaak ons gedrag ook niet begrijpt en ons maar “raar” vindt doen. Ik spreek hier allemaal ook uit eigen ervaring.

Dat raakt mij diep!

Ik heb de afgelopen 10 jaar als ondernemer ook ervaren wat het is om steeds maar ieder dubbeltje om te draaien en ik was bang dat ik alles wat we opgebouwd hadden moest verkopen voor een appel en een ei. Gelukkig heb ik een “vrije geest” en vond ik toch weer oplossingen en volgde ik trainingen; geldmindset-, ondernemers- en Wet van Aantrekkingskracht trainingen. Vraag me niet waar en hoe ik het geld daarvoor vond maar het lukte me wel steeds. Met name omdat ik steeds meer in verbinding stond met wat en hoe ik nu ECHT wilde leven en werken.

Ik stond hierdoor ook meer open wat het universum mij op mijn pad bracht en ik durfde nog meer te vertrouwen op wat mijn intuïtie mij ingaf. En dat heeft mij heel veel verder op mijn pad gebracht; in 2017 durfde ik hardop toe te geven dat het bedrijf in Frankrijk mij niet meer paste en niet meer goed voelde. Met het gevolg dat we het eind 2019 hebben verkocht en met onze buscamper naar Portugal zijn afgereisd om ons droomleven te gaan leven. En natuurlijk…komt daar ook weer geld bij kijken!

Ik wil het anders doen!

Ik wil niet mijn prijzen verhogen zodat ik al mijn geld aan mijn gasten moet verdienen maar gewoon fijne prijzen blijven vragen zodat een ieder een retreat en of healingsessie kan betalen. Maar ik wil ook financiële overvloed ervaren! Dus stond ik “open” voor andere verdienmodellen. De afgelopen maanden tijdens het reizen in onze buscamper terwijl we wachtten tot het moment dat de kopers al hun financiën op orde hadden en we het verkoopcontract konden tekenen hebben wij onze “wachttijd” goed besteed. Ik heb een online training gedaan over je geldmindset want ja die kan ons nogal eens erg dwarszitten op ons pad naar financiële overvloed en hoe je een online verdienmodel kan creëren. En manlief heeft zich in het traden en de Forex markt verdiept. We zitten volop in de onderzoeksfase naar dit soort verdienmodellen. Ik wil goed voelen welk bedrijf bij mij past.

THE GREEN LADIES

Gaat mijn onlinebusiness heten en het is voor en door vrouwen. Groen staat voor:

 • oermoeder
 • hartchakra
 • vruchtbaarheid
 • geld
 • groei
 • schoonheid
 • werk
 • succes
 • geluk
 • voorspoed
 • onvoorwaardelijke liefde
 • mededogen
 • genezing
 • gezondheid
 • balans

Waarden die ik erg belangrijk vind en die ik wil uitdragen in mijn reteratplek maar ook in mijn toekomstige online business. Ik wil andere vrouwen inspireren, enthousiasmeren en stimuleren om ook te geloven dat zij hun droomleven kunnen leiden. En dat ze veel krachtiger zijn dan ze vaak denken. Met een online verdienmodel kunnen wij vrouwen elkaar enorm op weg helpen naar een leven in vrijheid en een leven met financiële overvloed.

Bij deze heb ik een tipje van de sluier opgelicht en ga ik lekker verder met het vormgeven van mijn bedrijven; offline (een heerlijke retreatplek in Portugal) en online: the Green Ladies. Onze zoektocht naar de retreatplek is in volle gang…spannend allemaal maar ik krijg er ook zoveel energie van!!!